Buitenkeukens

Buitenkeukens

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Buitenkeuken

Barbecuefeestjes hebben de grootste kans van slagen met een buitenkeuken van Barbecues.nl. Wij bieden u verschillende buitenkeukens van de beste merken en de hoogste kwaliteit. In onze collectie vindt u een buitenkeuken van de volgende merken:

  • Broil King
    Een buitenkeuken van Broil King is altijd een uitstekende keuze. De Broil King is een Canadese buitenkeuken en gewild in iedere achtertuin. Een absolute topper onder onze buitenkeukens is de Broil King RVS Imperial XL. In deze buitenkeuken vindt u alles wat u nodig hebt: grills, zijtafeltjes, barbecuebestekhangers, lades, hitteregelaars, specerijenhouders. Kortom, alles wat u in een buitenkeuken nodig hebt.
  • Campingaz
    Doorgaans is Campingaz een fantastisch merk voor kampeerders en buitenmensen. Maar ook voor in de achtertuin is Campingaz een onmisbaar merk. Zo heeft de Campingaz 3 Series Cast Iron EXS alles wat de moderne buitenkeuken nodig heeft. Handige zijtafeltjes, opbergkastjes, een kookplaatje, grill (hoog en laag), noem maar op.
  • Outdoorchef
    Van de Outdoorchef hebben wij één buitenkeuken in ons assortiment. Maar dat maakt deze buitenkeuken niet van mindere kwaliteit. In tegendeel. De Outdoorchef Munich Barbecue is ideaal voor in uw achteruin. Met handige extra’s zoals een zijtafel met granieten plaat, vuurhitteregelaars en handige zwenkwieltjes om uw grill te verplaatsen.

Kortom de ideale buitenkeuken voor in uw achtertuin vindt u altijd op Barbecues.nl. Wilt u meer weten over de buitenkeukens in ons assortiment? Klik dan snel op de buitenkeuken die u wilt. Hebt u alsnog vragen en opmerkingen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Vragen en opmerkingen

Voor al uw vragen en opmerkingen belt u naar +31(0) 497 572 085. Een berichtje sturen via onze website kan ook: wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u onze buitenkeukens in het echt zien? Kom dan naar onze showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk. Weet u welke buitenkeuken u wilt hebben, bestel deze dan snel en eenvoudig op Barbecues.nl: uw specialist op het gebied van grillen en alles daaromheen.