Rookoven

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rookoven

Bereid de heerlijkste gerechten met een rookoven van Barbecues.nl. Met een rookoven wordt barbecueën een ware sensatie. U geeft met een rookoven een prachtige authentieke smaak aan uw gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige, verse Noorse zalm die door een rookoven van Barbecues.nl onvergetelijk zal smaken. Een rookoven van Barbecues.nl, kunt u in allerlei barbecues gebruiken en u kunt hier zowel koud als warm mee roken. En een rookoven van ons is slechts een kleine investering. U bestelt de Grill Pro RVS Rookoven al voor € 13,50. Bestelt u een barbecue bij ons online? Vergeet dan ook niet om deze handige accessoires in uw winkelwagentje te doen!

Grill Pro RVS Rookoven

Met de Grill Pro RVS Rookbox kunt u van de meeste barbecues uit ons assortiment rookovens maken. U plaatst deze roestvrijstalen rookbox simpelweg in de barbecue en u doet de deksel erop. Doordat de rookoven van roestvrijstaal is, hoeft u zich geen zorgen te maken over de hitte van de barbecue. Daardoor kunt zowel koud als warm roken. Het principe van deze rookovens is eenvoudig. U plaatst houtsnippers, bij voorkeur van dennenhout, in de rookoven en doet de deksel erop. Voor koud roken plaatst u de rookoven in een niet-verhitte barbecue en doet u de deksel erop. Voor warm roken kunt u de rookoven gewoon bij het vuur leggen.

Service en contact

Meer weten over rookovens? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0) 497 572 085. Of stuur een bericht via onze website en wij benaderen u zo snel mogelijk. Bestel uw rookovens nu online en profiteer van onze servicevoordelen:

  • Bezorging binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Bestellingen boven de €99,- worden gratis verzonden
  • U betaalt veilig online bij ons
  • En wij houden u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen met onze nieuwsbrief

Bestel uw rookoven dus nu online op Barbecues.nl. Een bezoekje brengen aan onze showroom van 20.000 m2 in Bergeijk kan natuurlijk ook. U vindt hier al onze barbecues en bijbehorende accessoires. Barbecues.nl is zowel online als fysiek uw favoriete grillspecialist.