Broil King barbecue

Broil King barbecue

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Broil King

Het merk Broil King is enorm bekend onder de gevorderde en professionele barbecueërs. Met een Broil King bereidt u zelf de heerlijkste maaltijden. Een Broil King kan gezien worden als een professionele keuken voor buiten. Met zo’n barbecue slagen al uw tuinfeestjes gegarandeerd. Een topper van de Broil King is de Broil King RVS Imperial XL. Een Broil King barbecue heeft alle extra’s die u nodig hebt om een heerlijke maaltijd voor buiten neer te zetten. De grill heeft een uit één stuk gemaakte, dubbelwandige kap zodat u ook kunt roken en stoven. Daarnaast hebt u genoeg ruimte door de handige zijtafeltjes waar aan één kant ruimte is om te koken op een gaspitje. Bovendien zorgen de vele lades en opbergkastjes ervoor dat u alle spullen bij de hand hebt. De hoogte van het vuur kunt u tevens zelf regelen door de hitteregelaars en deze Broil King is ook verplaatsbaar door het verrijdbare onderstel.

Broil King: een rijke grillgeschiedenis

Het merk Broil King is ontstaan in Canada, circa drie decennia geleden. Het doel van dit merk van Broil King is om professioneel grillen toegankelijk te maken voor het gezin. Inmiddels is Broil King bekend in heel de wereld. In maar liefst 35 verschillende landen zijn er officiële Broil King websites, bovenop de vele aanbieders van deze barbecues.

Service en contact

Hebt u vragen en/of opmerkingen over een Broil King barbecue uit ons assortiment? Neem contact met ons op. Stuur een berichtje via onze website of bel naar +31(0) 497 572 085. Of breng een bezoekje aan onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. Bestelt u een Broil King barbecue online, dan profiteert u van onze fantastische service. Om deze service hoog te houden, mag u ons houden aan de volgende zaken:

  • Uw order is er binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Gratis verzending bij een bestelling boven de €99,-
  • En u betaalt veilig online

Bestel een Broil King barbecue bij Barbecues.nl, uw online barbecuespecialist.