Nieuw

Cadac Grill 2 Braai 40

62,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 38 cm
  Soort product
  • Kookgerei
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Grill 2 Braai 40

  Maak gevarieerde gerechten met de Cadac Grill 2 Braai 40! Dit verwisselbare kookoppervlak is geschikt voor uw Citi Chef 40, Grillo Chef 40 en uw E-Braai. Met deze plaat kunt u grillen en bakken tegelijk zonder moeite. Dan maakt u heerlijke combinaties van gegrild vlees met gebakken aardappelen of wellicht een gebakken ei. Dankzij de Greengrill keramische coating is de plaat eenvoudig schoon te maken en bakt uw eten niet aan. Dit kookoppervlak wordt zelfs geleverd met een handige draagtas. Ga dus lekker aan de slag met de Grill 2 Braai 40 van Cadac!

  Cadac Grill 2 Braai 40

  De Cadac Grill 2 Braai 40 maakt uw barbecue ervaring compleet! Met dit verwisselbare kookoppervlak kunt u nog meer variëren in uw gerechten. Deze bakplaat biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd te grillen en te bakken. Zo kunt u aan de ene kant (de platte kant) pannenkoeken, aardappelen of eieren met spek bakken en aan de andere kant (de geribbelde kant) lekker hamburgers of vis grillen. Zo is het niet meer zo moeilijk om die heerlijke burger met gegrilde groentes en een gebakken ei te bereiden. De hamburger en groentes grilt u op de grillkant en het ei bakt u op de platte kant! Eitje toch? Het totale kookoppervlak van de plaat heeft een diameter van 38 cm. Zo heeft u voldoende ruimte om iets lekkers te bereiden voor iedereen! Bovendien is ook deze plaat voorzien van een Greengrill keramische coating om te zorgen dat uw eten niet aanbakt en de plaat daardoor makkelijk schoon gemaakt kan worden! Dankzij de geïntegreerde hittespreider wordt de hitte gelijkmatig over de plaat verspreid. Deze plaat is geschikt voor de Citi Chef 40, Grillo Chef 40 en de E-Braai. De plaat is licht van gewicht en kan eenvoudig vervoerd worden in de bijgeleverde draagtas. Met de Cadac Grill 2 Braai 40 kunt u alle kanten op!

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag (Greengrill Keramische coating), maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Let op: U moet de aluminium hittespreider verwijderen bij gebruik in combinatie met de E-Braai!

  Eigenschappen

  Materiaal Aluminium
  Diameter 38 cm
  Kenmerken Geïntegreerde hittespreider, GreenGrill keramische coating
  Inclusief Handige opbergtas