Cadac Grill 2 Braai Bakplaat

69,95
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Kookgerei
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Grill 2 Braai Bakplaat

  De Cadac Grill 2 Braai Bakplaat is een fijne aanvulling op uw barbecue assortiment. Met deze plaat kunt u gemakkelijk verschillende gerechten tegelijk klaarmaken aangezien u tegelijk kunt grillen en bakken. De lichtgewicht aluminium Grill 2 Braai plaat is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen in de bijgeleverde opbergtas. De Grill 2 Braai plaat van Cadac heeft een diameter van 45 centimeter en geschikt voor alle combinaties van de Carri Chef 2 en de Paella Braai. Dankzij de GreenGrill keramische coating, bakt uw eten niet aan en is de plaat gemakkelijk te reinigen. Ga dus lekker aan de slag met de Cadac Grill 2 Braai Bakplaat!

  Cadac Grill 2 Braai Bakplaat

  Met de Cadac Grill 2 Braai Bakplaat kunt u met het grootste gemak bakken en grillen tegelijk. Perfect om tegelijkertijd bijvoorbeeld vlees te grillen en aan de andere kant groenten of aardappelen te bakken. De geribbelde kant is gemaakt voor het grillen van vlees en vis en de vlakke kant is gemaakt voor het bakken van groenten, pannenkoeken of eieren met spek. Zo kunt u gemakkelijk verschillende gerechten tegelijk klaarmaken! Deze plaat met een diameter van 45 cm is voorzien van een GreenGrill keramische coating waardoor uw eten niet aan zal bakken. Tevens is uw plaat hierdoor gemakkelijk schoon te maken. Dankzij zijn lichte gewicht en de bijgeleverde opbergtas is de aluminium Grill 2 Braai plaat eenvoudig te vervoeren. De Grill 2 Braai Bakplaat van Cadac is te gebruiken voor alle combinaties van de Carri Chef 2 en de Paella Braai.

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag, maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.