Cadac Grill Scrubber 30 cm

5,50
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Reiniging & onderhoud
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Grill Scrubber 30 cm

  Met de Cadac Grill Scrubber 30 cm is het schoonmaken van uw barbecue zo gedaan! Deze borstel heeft een driehoekvorm en lange borstelharen die overal goed bij komen. De borstel houdt uw roosters goed schoon zonder dat deze de emaille coating van uw barbecue beschadigd raakt. Echter is deze niet geschikt voor oppervlakken die zijn voorzien van een Greengrill keramische coating. Met een lengte van 30 cm en een fijn handvat is de borstel makkelijk in gebruik. Met de Cadac Grill Scrubber 30 cm is schoonmaken zo erg nog niet!

  Cadac Grill Scrubber 30 cm

  Met de Cadac Grill Scrubber 30 cm kunt u uw barbecue eenvoudig schoonmaken. De borstel heeft een lengte van 30 cm. In combinatie met de driehoek-vorm, kunt u overal bij. De borstel heeft lange haren die zelfs de lastigere plekjes kunnen bereiken. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor reiniging van uw barbecue met emaille coating. Deze robuste borstel zal de emaille coating van uw barbecue en de roosters niet beschadigen. Deze driezijdige borstel heeft een comfortabel handvat en is dus makkelijk te hanteren! De Cadac Grill Scrubber 30 cm is dus een handige tool om uw barbecue schoon te maken!

  Let op: de Grill Scrubber is niet geschikt voor oppervlakken die voorzien zijn van een GreenGrill coating. Voor oppervlakken met de GreenGrill coating kunt u de GreenGrill Brush gebruiken.

  Vaak samen gekocht: