OutdoorChef BBQ

OutdoorChef BBQ

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Outdoor chef

Is het lekker weer buiten en heb je zin om te barbecueën? Bekijk dan onze Outdoor chef bbq! Je kunt al vanaf € 12,95 een Outdoor chef product bestellen! Met deze Outdoor Chef producten heb je alle gemak om comfortabel en gemakkelijk te grillen en te koken! Daarbij heb je ook aan de zijkant een kookplaat waar je eenvoudig en lekker groenten en sauzen kunt maken! Wil jij genieten van je heerlijke vlees en op een makkelijke manier gaan barbecueën? Dan is de Outdoor chef bbq de ideale barbecue voor jou! Bekijk onze Outdoor chef bbq en bestel snel!

 

Outdoorchef city 420 G Tripod Barbecue

De Outdoor chef city 420 G tripod barbecue is een handige en eenvoudige barbecue die is voorzien met een trechter systeem zodat je direct en snel kunt grillen! Deze gasbarbecue is met één druk op de knop klaar voor gebruik! Bekijk onze Outdoorchef city 420 G Tripod Barbecue en bestel!

 

Outdoorchef Paris Deluxe 570 G Barbecue

Vind je de Outdoorchef City 420 G Tripod Barbecue een top barbecue, maar heb je toch liever dat het allemaal wat uitgebreider is? Dan is de Outdoorchef Paris Deluxe 570 G Barbecue vast iets voor jou! Met een grilloppervlakte van 54 cm kun jij je vlees op zijn lekkerst grillen en iedereen om je heen laten genieten van je grill kunsten! Bij de Outdoorchef heb je aan de zijkant een kookplaat, die kan je perfect gebruiken voor de groente of sauzen bij de barbecue! Fan geworden van de Outdoorchef Paris Deluxe 570 G Barbecue? Bestel nu!

 

Andere soort barbecue?

Zijn deze Outdoor chef barbecues toch niet iets waar je naar op zoek bent? Bekijk dan zeker eens onze andere barbecues. Ben je een echte barbecue fan en hou je ervan om het groot uit te pakken als je gaat barbecueën? Dan zijn onze buitenkeukens barbecues echt iets voor jou. Heb je liever de standaard houtskool barbecue met een mooi formaat? Dan kun je het beste rond kijken in ons houtskool barbecue assortiment!