incl. gratis starters kit

Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier

1.185,00
Op voorraad

Dit product kan alleen worden afgehaald in Bergeijk.

Alleen af te halen in Bergeijk. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 33 cm
  Soort product
  • Houtskool barbecue
  Model barbecue
  • Tafel model
  Big Green Egg maat
  • MiniMax
  Merk
  • Big Green Egg

  Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier

  De Big Green Egg MiniMax is maar 7 cm groter dan de Mini, maar heeft wel een veel groter kookoppervlak. Zo heeft u met dit kleine eitje toch voldoende ruimte om te koken voor 4 tot 6 personen. Ook het gewicht van deze BBQ is erg fijn. Met een gewicht van 35 kg, hoeft u helemaal niet zo sterk te zijn om de MiniMax mee te kunnen nemen. Om het nog makkelijker te maken wordt deze zelfs geleverd inclusief EGG Carrier. Met uw eigen MiniMax ei, laat u iedereen versteld staan van uw outdoor kookkunsten. Hoewel deze klein is, maakt dit groene eitje alles goed met zijn uitstekende prestaties. Samen met gelijkgezinden kunt u uw ervaringen uitbreiden en delen, dus met een MiniMax bent u nooit alleen. Bovendien biedt Big Green Egg ook een hoop tips en evenementen om telkens weer wat bij te leren over uw Big Green Egg MiniMax, zodat ook u kunt koken als een sterren chef!

  Welke gemiddelde maat van de Big Green Egg past het beste bij u?

  Wilt u echt zeker weten dat de Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier het model is dat bij u past? Hieronder vindt u een handig overzicht van de Medium, MiniMax en Small modellen zodat u een goede keuze kunt maken. Er is voor iedereen en iedere levenswijze wel een passend groen ei te vinden, dus het is niet de vraag of de BGE bij u past, maar welk model bij u past. Elke levenswijze en locatie is anders, net als elk ei in het nest van de BGE-familie. Zorg dat u een goed geïnformeerde keuze maakt, want een Big Green Egg MiniMax koopt u namelijk om er jarenlang plezier van te hebben!

  Big Green Egg Small Big Green Egg MiniMax Big Green Egg Medium
  Aantal personen: 4 - 6 Aantal personen: 4 - 6 Aantal personen: 6 - 8
  Grillrooster: Ø 33 cm Grillrooster: Ø 33 cm Grillrooster: Ø 40 cm
  Kookoppervlak: 855 cm² Kookoppervlak: 855 cm² Kookoppervlak: 1140 cm²
  Gewicht: 36 kg Gewicht: 35 kg Gewicht: 51 kg
  Hoogte: 61 cm Hoogte: 50 cm Hoogte: 72 cm

  Ontdek alle mogelijkheden met een workshop

  Ben je van plan een Big Green Egg aan te schaffen of heb je er al één, dan is een workshop door de specialisten van Big Green Egg iets voor jou! Deze worden gehouden op Landgoed Arcadia, laatst omgedoopt tot “Home to Big Green Egg”. Dat hier de lat hoog ligt is dus wel duidelijk. De officiële Big Green Egg chefs leren u hier graag de kneepjes van het vak zodat u thuis in een handomdraai de meest lekkere en complexe gerechten op tafel tovert. Lees hier meer over de verschillende workshops en boek direct.  Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier

  Een klein maar krachtig ei!

  De Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier is bijna de kleinste van het BGE-nest! Ondanks dat dit kleine groene ei maar 7 cm groter is dan de allerkleinste, heeft deze wel een veel groter kookoppervlak. Met een kookoppervlak van 855 cm², kunt u voor 4 tot 6 personen koken. Dat kookoppervlak is verglijkbaar met het kookoppervlak van de Small. Met een hoogte van 50 cm en een gewicht van 35 kg, is deze erg compact en vrij eenvoudig mee te nemen. De MiniMax heeft zijn eigen speciale nestje, namelijk een Portable Nest. U kunt de MiniMax hierin zetten om op een comfortabele hoogte te kunnen koken. Dan kunt u met de Big Green Egg MiniMax overal wel aan de slag!

  Culinair kookplezier dat verder gaat dan koken alleen!

  Neem uw culinaire gerechten mee naar buiten met de Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier. Stoven, grillen, koken, bakken en (slow)koken is geen enkel probleem met de MiniMax. Zelfs pizza’s of broden bakken, kan met deze kleine multifunctionele BBQ. Eigenlijk kunt u het dan niet eens meer een barbecue noemen, want met al deze mogelijkheden is het meer een mini buitenkeuken! Neem de MiniMax mee en kook voor uw gezelschap de heerlijkste gerechten. Koken met een Big Green Egg is een kookervaring op zich die u het liefst met iedereen deelt. Dat kan ook aangezien u met dit ei, terwijl u kookt, ook kan genieten van het gezelschap. Zo is koken geen vervelend klusje, maar een avond vol gezelligheid! De perfecte temperatuur en luchtstroom zorgen samen voor die ongeëvenaarde BGE smaak. Bovendien wordt de warmte dankzij het uniek samengestelde Cordoriet goed vast gehouden en weerkaatst zodat de ideale luchtstroom binnenin optimaal wordt behouden. Zo kunt u elk gerecht langzaam laten garen, zelfs in de winter. Cordoriet is een mix van quartz en keramiek en Big Green Egg heeft samen met NASA een patent op deze unieke samenstelling Cordoriet, waarmee ze kwaliteit kunnen waarborgen. Met een betere kwaliteit keramiek kunt u zuiniger omgaan met uw houtskool en koelt de BBQ sneller af en warmt deze sneller op. Gebruik uw fantasie en geniet samen van de uitstekende prestaties van de Big Green Egg MiniMax!

  Eigenschappen van de Big Green Egg MiniMax

  Diameter grillrooster 33 cm
  Kookoppervlak 885 cm2
  Gewicht 35 kg
  Hoogte 50 cm

  De mogelijkheden zijn eindeloos!

  De MiniMax is met recht een mini kamado met maximale prestaties! Om u op weg te helpen met de keuze in accessoires is hieronder een handig lijstje weergegeven met basis accessoires waar u mee kunt beginnen. Natuurlijk zijn er meer handige accessoires voor de MiniMax te vinden om uw kookplezier uit te breiden. Zo is er de Baking Stone om pizza’s en broden op te bakken met knapperige bodem en u kunt dit model ook uitbreiden met de Perforated Cooking Grid om te voorkomen dat de kleine stukjes groente of bijvoorbeeld garnaaltjes in de Egg vallen. Met zijn uitgebreide mogelijkheden is de Big Green Egg MiniMax geen ‘ gewone barbecue’ te noemen. Als u nog geen genoeg kunt krijgen van de mogelijkheden, kunt u ook eenvoudig de perfecte buitenkeuken bouwen rondom uw ei. Indien u nog een grotere Egg heeft, kunt u starten met een Egg Frame om vervolgens het werkblad uit te bouwen naar wens. Deze zijn namelijk zo gemaakt dat alles met elkaar kan worden gecombineerd. U kunt dit uitbouwen met Expansion Frames, Nest Inserts en andere Add-ons. Dat maakt outdoor koken niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker!

  Belangrijkste optionele accessoires:

  • ConvEGGtor
  • Charcoal 4,5 kg
  • Charcoal Starters
  • Ash tool

  Tip: Open de deksel nooit in 1 keer, maar altijd in 2 stappen. Dan voorkom je dat de temperatuur te veel gaat schommelen of dat er een steekvlam ontstaat.

  Starter pakket Big Green Egg MiniMax

  Dankzij het starterspakket kunt u direct met uw Big Green Egg MiniMax aan de slag! Wat er in het starterspakket zit, staat hieronder weergegeven. Hierin zitten onder andere speciale houtskool en aanmaakblokjes die door Big Green Egg zijn ontwikkeld om die ongeëvenaarde smaak te creëren waar iedereen gek op is. Bovendien is deze houtskoolmix 100% eco-vriendelijk wat uiteindelijk ook beter is voor het behoud van uw barbecue net zoals de aanmaakblokjes die schoon en geurloos zijn. Als u een Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier aanschaft, ontvangt u de volgende onderdelen van het starterspakket erbij:

  • Heavy Duty Kamado BBQ Cover
  • Houtskool 4,5 kg
  • Aanmaakblokjes 24 st.
  • Ash pook

  € 50,- shop tegoed bij aankoop in de showroom

  Schaft u deze Big Green Egg aan in de showroom in Bergeijk, dan ontvangt u tijdelijk € 50,00 shop tegoed wat u naar wens kunt besteden aan handige accessoires voor uw Big Green Egg! Wilt u gebruik maken van deze actie, neem dan vooraf contact met ons op per email in verband met de actuele voorraad.