incl. gratis starters kit

Big Green Egg Small incl. Nest

Voor 1.204,00 Van 1.268,00
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 33 cm
  Soort product
  • Houtskool barbecue
  Model barbecue
  • Staand model
  Big Green Egg maat
  • Small
  Merk
  • Big Green Egg
  >Big Green Egg Small incl. Nest

  Met de Big Green Egg Small kunt u ook een outdoor chef zijn als u geen grote tuin heeft! Dit model is een kleiner model, ideaal voor een kleine patio of een balkon. Dus als u in de stad woont, is dit eitje misschien wel iets voor u! Hoewel deze erg compact is, heeft deze voldoende kookoppervlak om voor 4 tot 6 personen te koken. De MiniMax heeft een even groot kookoppervlak, maar de Small heeft een lager rooster waardoor deze toch geschikt is voor grotere bereidingen in tegenstelling tot de MiniMax. In dit pakket zit ook al een Egg Nest, speciaal voor deze Egg. Zo kunt u uw Egg gelijk op een fijne werkhoogte zetten en bovendien is deze hiermee ook lekker mobiel. Ga op zoek naar nieuwe avonturen met gelijkgezinden of volg de tips en evenementen van Big Green Egg zelf! Zo bent u als eigenaar van een Big Green Egg nooit helemaal alleen. Stap in het avontuur met uw eigen groene ei en binnenkort kunt ook u koken als een sterren chef! De Big Green Egg laat u versteld staan van zijn grootse prestaties ondanks zijn compactere formaat!

  Welke gemiddelde maat van de Big Green Egg past het beste bij u?

  Niet zeker of de Big Green Egg Small het model is dat bij u past? Hieronder vindt u een handig overzicht van de MiniMax, Small en Mini modellen zodat u een goede keuze kunt maken. Net als iedereen verschillend is, zijn er ook verschillende BGE-modellen. Zo is er altijd wel een Big Green Egg voor u te vinden! Er zijn wel 6 verschillende groene eitjes in het nest waar u uit kunt kiezen! De Big Green Egg Small is namelijk een aankoop waar u jarenlang plezier van kunt hebben!

  Big Green Egg Mini Big Green Egg Small Big Green Egg MiniMax
  Aantal personen: 2 - 4 Aantal personen: 4 - 6 Aantal personen: 4 - 6
  Grillrooster: Ø 25 cm Grillrooster: Ø 33 cm Grillrooster: Ø 33 cm
  Kookoppervlak: 507 cm² Kookoppervlak: 855 cm² Kookoppervlak: 855 cm²
  Gewicht: 17 kg Gewicht: 36 kg Gewicht: 35 kg
  Hoogte: 43 cm Hoogte: 61 cm Hoogte: 50 cm

  Ontdek alle mogelijkheden met een workshop

  Ben je van plan een Big Green Egg aan te schaffen of heb je er al één, dan is een workshop door de specialisten van Big Green Egg iets voor jou! Deze worden gehouden op Landgoed Arcadia, laatst omgedoopt tot “Home to Big Green Egg”. Dat hier de lat hoog ligt is dus wel duidelijk. De officiële Big Green Egg chefs leren u hier graag de kneepjes van het vak zodat u thuis in een handomdraai de meest lekkere en complexe gerechten op tafel tovert. Lees hier meer over de verschillende workshops en boek direct.  Big Green Egg Small incl. Nest

  Een kleine buitenkeuken met een groot potentieel!

  De Big Green Egg Small is eigenlijk een van de kleinere eitjes in het BGE-nest, maar daarom niet minder populair! Deze heeft een kookoppervlak van 855 cm² waarmee u kunt koken voor 4 tot 6 personen. Daarmee heeft de Small een even groot kookoppervlak als de MiniMax, maar doordat het rooster lager ligt, kunt u met de Small toch grotere gerechten bereiden. Bovendien is dit model dankzij zijn compactere formaat ideaal voor op het balkon of op een patio. De Small heeft een hoogte van 61 cm en kan geplaatst worden in zijn bijgeleverde Egg Nest zodat u deze handig kan verplaatsen en tevens op een comfortabele hoogte kunt koken. Bovendien zitten onder het Nest ook handige zwenkwielen die mooi met uw beweging meedraaien. Zo kunt u uw Egg handig verplaatsen over uw terras en deze op de rem vast zetten waar die moet blijven staan. Dan gaat uw Egg in ieder geval niet in zijn eentje op pad. Met de Big Green Egg Small laat u iedereen versteld staan van zijn uitstekende prestaties en uw heerlijke gerechten!

  Culinair kookplezier dat verder gaat dan koken alleen!

  Met uw eigen Big Green Egg Small staat versteld van alle culinaire mogelijkheden. Stoven, grillen, koken, bakken en (slow)koken is geen enkel probleem met dit ei. Zelfs pizza’s of broden bakken, is mogelijk met deze kleine multifunctionele BBQ. Met al die mogelijkheden is het eigenlijk niet eens meer een barbecue te noemen, want met al deze mogelijkheden is het meer een kleine buitenkeuken! Zo is koken met een Big Green Egg de ultieme kookervaring die u wel met iedereen moet delen. Dat kan ook, want als hiermee kookt, kunt u net zo goed deel zijn van het gezelschap terwijl uw gerechten langzaam garen. Dankzij het uniek samengestelde Cordoriet wordt de warmte goed vast gehouden en weerkaatst wat voor een perfecte luchtstroom zorgt. Samen met de perfecte temperatuur die volledig onder uw controle staat zorgt dit voor die ongeëvenaarde smaak die typisch is voor de Big Green Egg. Dankzij de goede kwaliteit Cordoriet, blijft de warmte binnen wat de externe temperatuur ook is. Cordoriet is een mix van quartz en keramiek en Big Green Egg heeft samen met NASA een patent op deze unieke samenstelling Cordoriet, waarmee ze kwaliteit kunnen waarborgen. Met een betere kwaliteit keramiek kunt u zuiniger omgaan met uw houtskool en koelt de BBQ sneller af en warmt deze sneller op. Maak van koken een avond vol gezelligheid met uw eigen Big Green Egg Small!

  Eigenschappen van de Big Green Egg Small

  Diameter grillrooster 33 cm
  Kookoppervlak 885 cm2
  Gewicht 36 kg
  Hoogte 61 cm

  De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Om alvast een begin te maken van uw collectie BGE-accessoires, vindt u hieronder een handig lijstje met de basis accessoires om aan de slag te gaan. Wees niet bang, dit is lang niet alles! In dit pakket zit alvast een Nest waar zwenkwielen onder zitten, dus hoeft u zich daar al geen zorgen meer over te maken. Er zijn zo veel meer accessoires beschikbaar voor uw Big Green Egg Small zoals de Baking Stone waar u pizza’s en broden mee kunt bakken. Een ander voorbeeld is het Ribs and Roasting Rack dat dient om vlees of spareribs te bereiden. Eigenlijk mag je dit niet eens meer ‘gewoon een barbecue’ noemen, eerder een echte buitenkeuken. Als u er echt een buitenkeuken van wil maken, is dat mogelijk met Modular EGG Workspace. Hier kiest u een basis framewerk uit en combineert dat met Expansion Frames, Nest Inserts en andere Add-ons. Zo kunt u de hele buitenkeuken precies zo inrichten als voor u makkelijk werkt en past. Alle onderdelen zijn namelijk met elkaar te combineren, want iedereen en iedere tuin of terras is anders! Zo is het koken met uw Big Green Egg Small niet alleen super leuk, maar ook makkelijk en ziet het er heel stijlvol uit!

  Belangrijkste optionele accessoires:

  • ConvEGGtor
  • Charcoal 4,5 kg
  • Charcoal Starters
  • Ash tool

  Tip: Open de deksel nooit in 1 keer, maar altijd in 2 stappen. Dan voorkom je dat de temperatuur te veel gaat schommelen of dat er een steekvlam ontstaat.

  Starter pakket Big Green Egg Small

  Met het Starter pakket van de Big Green Egg Small kunt u direct aan de slag! Hieronder vindt u wat dat starter pakket precies inhoudt. Hierin zitten bijvoorbeeld speciale door Big Green Egg ontworpen houstskool en aanmaakblokjes in. Zo creëert u die echte BGE-smaak die iedereen laat watertanden. Daarnaast is deze houtskoolmix 100% eco-vriendelijk wat uiteindelijk ook beter is voor het behoud van uw barbecue net zoals de aanmaakblokjes die schoon en geurloos zijn. Als u een Big Green Egg Small aanschaft, ontvangt u de volgende onderdelen van het starterspakket erbij:

  • Heavy Duty Kamado BBQ Cover
  • Houtskool 4,5 kg
  • Aanmaakblokjes 24 st.
  • Ash pook