Cadac 2-Cook 2 Pro Deluxe

144,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak 25 x 25 cm
  Soort product
  • Barbecue
  • Gas barbecue
  Merk
  • Cadac
  >Cadac 2-Cook 2 Pro Stove Deluxe

  Kook overal in stijl met de Cadac 2-Cook 2 Pro Stove Deluxe! Het kooktoestel beschikt over twee branders die zowel gelijktijdig als apart van elkaar kunnen branden, twee pandragers, een grillplaat en een bakplaat. Zo kunt u kiezen of u uw eigen pannen gebruikt of gewoon een van de twee kookplaten die erbij worden geleverd. Bakken en grillen kan dus gewoon zonder dat u een pan mee hoeft te nemen! De deksel is makkelijk te sluiten met de sluitclip en dient tevens als handig windscherm tijdens het koken. In tegenstelling tot de 2-Cook 2 Pro Stove, beschikt dit Deluxe model wel over automatische piezo-ontsteking en wordt deze geleverd inclusief handige draagtas. Dat maakt het nog makkelijker om dit toestel mee te nemen op uw outdoor avontuur! Dankzij de 2-Cook 2 Pro Deluxe van Cadac kunt u overal elk denkbaar gerecht bereiden!

  Cadac 2-Cook 2 Pro Stove Deluxe

  Met de degelijke en handige Cadac 2-Cook 2 Pro Stove Deluxe kookt u overal bijna net zo makkelijk als thuis! Dit kooktoestel maakt koken outdoor bijna net zo makkelijk als thuis en is met zijn lichte gewicht nog makkelijker meegenomen. De deksel is tevens voorzien van een handige sluitclip zodat het toestel goed dicht blijft zitten. Met een breedte van 57 cm is er genoeg ruimte voor zelfs wat bredere pannen. Voor extra stabiliteit zijn zowel de pannendragers als het toestel zelf voorzien van antislipvoetjes. Waar de 2-Cook 2 Pro Stove de basisversie is, is dit de deluxe versie die voorzien is van een automatische piezo ontsteking, een bak- en grillplaat en een draagtas. Dankzij deze automatische ontsteking heeft u ook geen lucifers meer nodig. De bak- en grillplaat kunt u gebruiken in de plaats van uw pannen. Hiermee kunt u dus ook aan de slag zonder dat u pannen mee hoeft te nemen of als u deze vergeten bent. Zo kunt u dankzij deze plaatjes aan de ene kant uw vlees en groenten bakken of grillen terwijl u aan de andere kant de pasta of rijst kookt zodat beide tegelijk klaar zijn. Op de bakplaat kunt u ook gewoon pannenkoeken of een eitje bakken. Met de handige draagtas is vervoer nog makkelijker! De twee branders zijn vrij krachtig en tevens apart te bedienen met een draaiknop. Dit kooktoestel werkt op een hervulbare gasfles of een Cadac Powerpak en is voorzien van gasknopbeveiliging. Deze gasknopbeveiliging op dit kooktoestel zorgt ervoor dat u de gastoevoer niet openzet zonder de knop in te drukken (en daarna te draaien) zodat uw kinderen dit niet onbedoeld aan kunnen zetten. Bovendien ziet dit draagbare fornuis er ook nog eens stijlvol uit. Alsof dat niet genoeg is, wordt deze geleverd inclusief handige draagtas. De Cadac 2-Cook 2 Pro Stove Deluxe neemt u dus eenvoudig overal mee naartoe!

  Tip:De Cadac grill- en bakplaten zijn voorzien van een anti-aanbaklaag, maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Inclusief:

  • Bak- en grillplaat
  • Draagtas
  • Antislipvoetjes
  • Handige sluitclip
  • Pandragers
  • Automatische Piezo-ontsteking

  Eigenschappen

  Gewicht 4,85 kg
  Hoogte 34 cm
  Breedte 57 cm
  Diepte 31 cm
  Grilloppervlak per plaat 25 x 25 cm
  Capaciteit 4 kW
  Gasconsumptie 191 g/h
  Werkdruk 28-37 mBar