Cadac Bak- en Grillplaat 36 cm

Voor 54,95 Normale prijs 59,95
Niet op voorraad

Dit product kan alleen worden afgehaald in Bergeijk.

Alleen af te halen in Bergeijk. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 36 cm
  Soort product
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Bak- en Grillplaat 36 cm

  De Cadac Bak- en Grillplaat 36 cm is een echte multifunctionele plaat voor uw barbecue. Deze twee-in-een Cadac top is perfect voor grillen en bakken. De Cadac Bak en Grillplaat van 36 centimeter is tweezijdig te gebruiken, aan de ene kant is het een grillplaat en aan de andere kant een bakplaat. Het non-stick oppervlak zorgt ervoor dat uw eten niet aanbakt en dat u deze na gebruik gemakkelijk kunt schoonmaken. U kunt de Cadac Bak- en Grilllaat 36 cm gebruiken voor de Cadac Citi Chef 40 en alle combinaties van de Grillo Chef 2.

  Cadac Bak- en Grillplaat 36 cm

  Met de Cadac Bak- en Grillplaat 36 cm kunt u een grote verscheidenheid aan gerechten eenvoudig bereiden. Met de grillplaat kunt u bijvoorbeeld vlees, groenten of vis grillen en met de bakplaat kunt u juist pannenkoeken klaarmaken of misschien een omelet. U kunt de Bak- en Grillplaat met een diameter van 36 cm gemakkelijk vervoeren in de bijgeleverde opbergtas. Dankzij het non-stick kookoppervlak bakt uw eten niet aan en kunt u de plaat gemakkelijk reinigen. De plaat is geschikt voor de Cadac Citi Chef 40 en alle combinaties van de Grillo Chef 2. Maak echt een feest van elke barbecue met de Cadac Bak- en Grillplaat 36 cm!

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag, maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.