Nieuw

Cadac Bakplaat 2-Cook 2 Pro

31,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak 25 x 25 cm
  Soort product
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Bakplaat 2-Cook 2 Pro

  De Cadac Bakplaat 2-Cook 2 Pro is de perfecte aanvulling voor uw Cadac kooktoestel! Deze handige bakplaat biedt veel mogelijkheden en zorgt dat u uw pannetje thuis kunt laten. Zeker in combinatie met de Grillplaat 2-Cook 2 Pro is deze bakplaat ideaal! Op de bakplaat kunt u een lekker eitje of pannenkoeken bakken. De plaat is ook nog makkelijk schoon te maken dankzij de Greengrill keramische coating en staat stevig op het toestel. Eigenlijk wilt u niet zonder de Cadac Bakplaat 2-Cook 2 Pro!

  Cadac Bakplaat 2-Cook 2 Pro

  Met de Cadac Bakplaat 2-Cook 2 Pro is perfect als aanvulling op uw 2-Cook 2 Pro (Deluxe) kooktoestel! Hiermee kunt u lekker bakken zonder dat u nog een pan nodig heeft. Bak lekker een eitje met spek, pannenkoeken of al uw groenten zonder gedoe. In combinatie met de Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro, kunt u een grote verscheidenheid aan gerechten bereiden op het kooktoestel van Cadac zonder dat u een pan nodig heeft! Deze bakplaat heeft net als de andere bakplaten van Cadac een Greengrill keramische coating. Deze coating zorgt dat uw eten niet aanbakt en de plaat eenvoudig gereinigd kan worden. De plaat heeft een afmeting van 25 cm bij 25 cm. De plaat staat lekker stabiel op het kooktoestel dankzij de stevige pootjes. Deze is geschikt voor de Cadac 2-Cook 2 Pro en Pro Deluxe. Breidt uw kooktoestel van Cadac dus uit met de Bakplaat 2-Cook 2 Pro!

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag (Greengrill Keramische coating), maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Eigenschappen

  Materiaal Aluminium
  Afmetingen (l x b) 25 x 25 cm