Nieuw

Cadac Bakplaat 30

44,95
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 30 cm
  Soort product
  • Pannen & wokken
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Bakplaat 30

  Met de Cadac Bakplaat 30 kunt u nog meer uitbreiden met uw gerechten op de Safari Chef. Hiermee kunt u heerlijke groenten, vis of pannenkoeken bakken. Ook als uw bakplaat inmiddels na veel gebruik is beschadigd, kunt u deze gewoon vervangen. Zo gaat uw Safari Chef extra lang mee. De plaat is tevens voorzien van een Greengrill keramische coating voor schoonmaakgemak. Met de Cadac Bakplaat 30 levert u geen halfbakken werk!

  Cadac Bakplaat 30

  De Cadac Bakplaat 30 is ideaal als aanvulling op uw Safari Chef! Zeker als u in het bezit bent van de lite versie is het handig om deze bakplaat erbij te kopen. Dit biedt namelijk veel mogelijkheden zoals het bakken van een eitje met spek of pannenkoeken. Ook het bakken van vis en groenten is hierdoor heel makkelijk. Ook als u de Safari Chef heeft inclusief bakplaat, waar alleen de bakplaat van is beschadigd, is dit een fijne aanwinst. Zo kunt u nog langer vooruit met uw Safari Chef! Deze bakplaat is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 30 cm. Voor extra schoonmaakgemak is de plaat, net als alle bakplaten en roosters van Cadac, voorzien van een Greengrill keramische coating. Die coating zorgt ervoor dat uw eten niet aanbakt en het geheel is zo erg eenvoudig te reinigen. Kortom, de Cadac Bakplaat 30 is ideaal bij uw Safari Chef!

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag (Greengrill Keramische coating), maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Eigenschappen

  Materiaal Aluminium
  Diameter 30 cm