Cadac Chef Pan 50

78,50
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 45 cm
  Soort product
  • Pannen & wokken
  Merk
  • Cadac

  Cadac Chef Pan 50

  De Chef Pan 50 van Cadac is ideaal om uw Cadac BBQ mee uit te breiden! Dit kookoppervlak is perfect voor alle combinaties van de Carri Chef. Hierin kunt u allerlei eenpansgerechten zoals risotto of een eitje met spek in klaarmaken. Het verschil met de Paella Pan 50 is de hoogte en de kleinere haakjes waardoor de deksel van de BBQ er op past. Ook deze pan is voorzien van een Greengrill keramische coating waardoor schoonmaken erg eenvoudig is. In de draagtas neemt u de pan eenvoudig overal mee naartoe. De Cadac Chef Pan 50 is dus uitermate geschikt om al uw favoriete gerechten in te bereiden!

  Cadac Chef Pan 50

  Met de Cadac Chef Pan 50 kunt u diverse heerlijke gerechten maken op uw eigen Cadac gasbarecue! Dit verwisselbare kookoppervlak is geschikt voor de Carri Chef 50. Deze grote pan is ideaal voor het bereiden van eenpansgerechten zoals risotto of pasta, eitjes met spek, pannenkoeken en nog meer van zulke gerechten. Plaats de pan direct op de vetopvangbak en zorg er voor dat de pan goed op de steuntjes van de bak rust. Doordat deze pan hele kleine “handgreepjes” heeft, past e deksel gewoon op uw Cadac BBQ! Met een hoogte van 2,5 cm is deze pan wat lager dan de Paella Pan 50 en dus iets minder geschikt voor grote eenpansgerechten. Toch is dit een erg veelzijdig kookoppervlak dat uw Cadac BBQ zo veelzijdiger maakt. Deze pan heeft een grilloppervlak met een diameter van 45 cm waardoor u meer dan voldoende ruimte heeft om voor veel mensen tegelijk te koken! Dankzij de Greengrill keramische coating bakt uw eten niet aan en is de pan dus ook eenvoudig schoon te houden. Deze lichtgewicht aluminium pan neemt u tevens eenvoudig mee in de bijgeleverde draagtas. Dat maakt de Cadac Chef Pan 50 ideaal als aanvulling op uw Cadac gasbarbecue!

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag (Greengrill Keramische coating), maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Eigenschappen

  Materiaal Aluminium
  Hoogte 2,5 cm
  Diameter 45 cm
  Kenmerken GreenGrill keramische coating
  Inclusief Handige opbergtas