Cadac Grill 2 Braai 50

78,50
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 45 cm
  Soort product
  • Kookgerei
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Grill 2 Braai 50

  Breidt uw Cadac uit met de Cadac Grill 2 Braai 50! Deze handige kookplaat maakt het mogelijk om te grillen en te bakken tegelijk. De ene wil gegrilde groentes, de ander een gebakken ei en de kinderen willen pannenkoeken. Geen enkel probleem met deze handige plaat! Daarnaast is de plaat makkelijk schoon te houden dankzij de Greengrill keramische coating. Dit kookoppervlak is geschikt voor alle combinaties van de Carri Chef 50 / 2 en Paella Braai. Neem de plaat eenvoudig mee dankzij de bijgeleverde draagtas. Met de Grill 2 Braai 50 van Cadac is outdoor koken net zo makkelijk als thuis!

  Cadac Grill 2 Braai 50

  Breidt uw mogelijkheden uit met de Cadac Gril 2 Braai 50! Deze bakplaat biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd te grillen en te bakken. Zo kunt u aan de ene kant (de platte kant) pannenkoeken, aardappelen of eieren met spek bakken en aan de andere kant (de geribbelde kant) lekker hamburgers of vis grillen. Dat is pas een fijne combinatie! Zo is het niet meer zo moeilijk om die heerlijke burger met gegrilde groentes en een gebakken ei te bereiden. De hamburger en groentes grilt u op de grillkant en het ei bakt u op de platte kant! Met een diameter van 45 cm is er voldoende ruimte om voor iedereen iets heerlijks te bereiden. Bovendien is ook deze plaat voorzien van een Greengrill keramische coating om te zorgen dat uw eten niet aanbakt en de plaat daardoor makkelijk schoon gemaakt kan worden! Dit kookoppervlak is geschikt voor alle combinaties van de Carri Chef 50 / 2 en Paella Braai. Deze plaat wordt tevens geleverd met een handige draagtas om de plaat veilig te vervoeren. Met de Cadac Grill 2 Braai 50 kunt u uw kookkunsten nog meer uitbreiden!

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag (Greengrill Keramische coating), maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Eigenschappen

  Materiaal Aluminium
  Diameter 45 cm
  Kenmerken Geïntegreerde hittespreider, GreenGrill keramische coating
  Inclusief Handige opbergtas