Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan

Voor 209,00 Van 249,00
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 38 cm
  Soort product
  • Barbecue
  • Gas barbecue
  Model barbecue
  • Skottelbraai
  • Staand model
  Merk
  • Cadac

  Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan Combo

  De Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan Combo is de ideale gasbarbecue om mee te nemen als u met het gezin op vakantie gaat. Aangezien het grilloppervlak een diameter heeft van 38 cm, kunt u hierop koken voor 2-4 personen. Deze combinatie bevat een BBQ rooster en een Chef Pan, maar u kunt dit pakket natuurlijk nog verder uitbreiden met verschillende kookoppervlakken zoals de pizzasteen of de paella pan. Dan kunt u echt eindeloos variëren! Doordat deze eenvoudig kan worden gedemonteerd en geleverd wordt met handige draagtas, neemt u deze eenvoudig overal mee naartoe. Met de Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan kunt u de heerlijkste gerechten maken als u erop uit gaat!

  Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan Combo

  De Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan Combo is de ideale combinatie voor kleine gezinnen. Het grilloppervlak met een diameter van 38 cm biedt ruimte om te koken en barbecueën voor 2-4 personen. Doordat deze combinatie zowel een BBQ rooster als een Chef Pan bevat, is dit al een behoorlijk compleet pakket. U kunt namelijk niet alleen barbecueën, maar ook lekkere eieren of pannenkoeken bakken in de Chef Pan. Zo is variëren erg eenvoudig. Mocht u de Grillo Chef nog verder willen uitbreiden, kan dat natuurlijk met verschillende andere kookoppervlakken zoals de paella pan van 36 centimeter, pizza steen van 42 of pizzasteen pro van 36 centimeter en de chef pan van 36 centimeter. Deze gasbarbecue is eenvoudig te monteren en demonteren waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is in de bijgeleverde draagtas. Zo kunt u overal en altijd heerlijk koken dankzij uw Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan Combo!

  Veelzijdige en praktische gasbarbecue

  De Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan Combo is niet alleen erg veelzijdig, maar ook erg praktische en makkelijk in gebruik. Deze is namelijk eenvoudig te reinigen dankzij de Greengrill keramische coating. Deze coating zorgt ervoor dat het eten niet aanbakt en de roosters eenvoudig schoon gemaakt kunnen worden. Bovendien is de afneembare vetopvangbak voorzien van ruimte om water in te doen dat het vet opvangt. Zo is ook deze makkelijk te reinigen na gebruik. Met de draaiknop is de gewenste warmte makkelijk in te stellen en op de deksel bevindt zich een thermometer zodat u de temperatuur eenvoudig in de gaten kunt houden. Op die manier zorgt u eenvoudig voor de passende temperatuur voor elk gerecht. Dankzij de automatische piezo-ontsteking heeft u geen lucifers meer nodig. Met uw Cadac Grillo Chef 40 BBQ/Chef Pan kunt u dus eenvoudig overal de heerlijkste gerechten bereiden!

  Tip:De Cadac barbecues zijn voorzien van een anti-aanbaklaag, maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Inclusief:

  • Handige draagtas
  • BBQ rooster
  • Chef Pan
  • Pandrager
  • Deksel met thermometer

  Eigenschappen

  Gewicht 8 kg
  Hoogte 88,5 cm
  Breedte 65,4 cm
  Diepte 65,4 cm
  Diameter 38 cm
  Warmtecapaciteit 3 kW
  Gemiddeld gasverbruik 218 g/h
  Werkdruk 28-37 mBar
  Vaak samen gekocht:
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!