Nieuw

Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro

31,95
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak 25 x 25 cm
  Soort product
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • Cadac
  >Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro

  Laat die barbecue thuis dankzij de Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro! Deze handige grillplaat zorgt dat u vlees, vis of groente kunt grillen op het Cadac kooktoestel. Zo is uw 2-Cook 2 Pro (Deluxe) nog veelzijdiger! De plaat past perfect op de helft van het kooktoestel en staat erg stabiel. Bovendien is deze voorzien van een Greengrill keramische coating die zorgt dat uw eten niet aanbakt en de plaat eenvoudig schoon te maken is. Met de Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro kunt u nog meer fantastische gerechten bereiden op uw kooktoestel.

  Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro

  De Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro is uitermate geschikt om uw 2-Cook 2 Pro (Deluxe) kooktoestel mee uit te breiden! Zo kunt u gewoon vlees, vis of zelfs groente heerlijk grillen zonder dat u een grillpan moet kopen. Op deze plaat krijgen uw gerechten ook zulke mooie grillstrepen. Uw barbecue kunt u in principe dus ook gewoon thuis laten als u deze plaat heeft. In combinatie met de Cadac Bakplaat 2-Cook 2 Pro, kunt u een grote verscheidenheid aan gerechten bereiden op het kooktoestel van Cadac zonder dat u een pan nodig heeft! Ook de Grillplaat is voorzien van een Greengrill keramische coating die zorgt dat uw eten niet aanbakt. Hierdoor kunt u de plaat ook makkelijk schoonmaken. De plaat heeft een afmeting van 25 cm bij 25 cm en staat lekker stabiel op zijn stevige pootjes. Deze is geschikt voor de Cadac 2-Cook 2 Pro en Pro Deluxe. De Cadac Grillplaat 2-Cook 2 Pro is dus een welkome aanvulling op het kooktoestel van Cadac!

  Tip:De Cadac pannen en roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag (Greengrill Keramische coating), maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Eigenschappen

  Materiaal Aluminium
  Afmetingen (l x b) 25 x 25 cm