Tip

Cadac Quick Release koppeling

11,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Onderdelen
  Merk
  • Cadac
  > Cadac Quick Release Koppeling

  Aan de slag met een klik dankzij de Cadac Quick Release Koppeling! Deze koppeling zorgt dat u sneller, eenvoudiger en veiliger uw gasslang aansluit op uw gastoestel of gasbarbecue van Cadac! U hoeft de slang maar 1 keer met slangklemmen aan het systeem vast te maken en verder kunt u eenvoudig de slang los en vast klikken dankzij het push- & pullsysteem. Voor extra veiligheid is het systeem voorzien van een zelfdichtend ventiel. Dat maakt de Quick Release koppeling van Cadac een ideaal accessoire voor uw Cadac barbecue of kooktoestel!

  Cadac Quick Release Koppeling

  Klaar met een klik dankzij deze Quick Release koppeling van Cadac! Dit is namelijk een handig koppelstuk om een gasslang (ø 8mm) te koppelen aan uw gasbarbecue. Met dit systeem kunt u de slang makkelijker los en vast klikken. U hoeft dus niet steeds de slangklemmen aan te draaien en weer los te draaien. Als dit niet goed gebeurt, kan er gas ontsnappen. Het is dus een stuk makkelijker als u dit maar 1 keer hoeft te doen en vervolgens de slang gewoon los en vast hoeft te klikken. Dit gaat ook erg makkelijk dankzij het push- & pullsysteem. Mocht u nu meer dan 1 toestel hebben en slechts 1 gasbron, dan is de Quick Release Koppeling ( 2 Stuks) wellicht een goede optie. Tevens heeft dit koppelstuk een zelfdichtend ventiel voor extra veiligheid. Dit is een koppeling met 1/4” linksdraaiend schroefdraad (1/4” LH BSP). Outdoor koken hoeft niet moeilijk te zijn met de Cadac Quick Release Koppeling!

  Let op: wanneer de koppeling wordt gebruikt in combinatie met de Safari Chef, kunnen de pootjes niet meer worden ingeklapt.