Tip

Cadac Roterende Quick Release koppeling

16,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Onderdelen
  Merk
  • Cadac
  > Cadac Roterende Quick Release Koppeling

  Als er weinig ruimte is voor een koppeling is de Cadac Roterende Quick Release Koppeling wel handig. Met het Quick Release systeem kunt u sneller, eenvoudiger en veiliger uw gasslang aansluiten op uw gastoestel of gasbarbecue van Cadac! Hierdoor hoeft u de slang maar 1 keer met slangklemmen aan het systeem vast te maken. Daarna kunt u eenvoudig de slang los en vast klikken dankzij het push- & pullsysteem. Dat maakt de Cadac Roterende Quick Release Koppeling een handig en niet te missen onderdeel!

  Cadac Roterende Quick Release Koppeling

  Met de Cadac Roterende Quick Release Koppeling kunt u met een klik aan de slag! Dit handige koppelstuk is ideaal om eenvoudig, veilig en snel uw toestel aan een gasbron te koppelen. U hoeft dus niet steeds de slangklemmen aan te draaien en weer los te draaien. Als dit niet goed gebeurt, kan er gas ontsnappen. Het is dus een stuk makkelijker als u dit maar 1 keer hoeft te doen en vervolgens de slang gewoon los en vast hoeft te klikken. Met dit koppelstuk kunt u een gasslang (ø 8mm) makkelijk los en vast klikken. Dat gaat erg eenvoudig dankzij het push- & pullsysteem. Deze versie van het kliksysteem heeft een hoek in de koppeling. Als u de ruimte niet heeft voor een rechte koppeling is dit bijvoorbeeld wel handig. Tevens heeft dit koppelstuk een zelfdichtend ventiel voor extra veiligheid. Dit is een koppeling met 1/4” linksdraaiend schroefdraad (1/4” LH BSP). Outdoor koken hoeft niet moeilijk te zijn dankzij de Cadac Roterende Quick Release koppeling.

  Let op: wanneer de koppeling wordt gebruikt in combinatie met de Safari Chef, kunnen de pootjes niet meer worden ingeklapt.