Cadac Safari Chef 30 Lite

Voor 124,95 Van 139,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 28 cm
  Soort product
  • Barbecue
  • Gas barbecue
  Model barbecue
  • Tafel model
  Merk
  • Cadac

  Cadac Safari Chef 2 Lite BBQ GRID

  Met de Cadac Safari Chef 2 Lite BBQ GRID kunt u eenvoudig overal barbecueën. Met deze kleine gasbarbecue kunt u barbecueën met 2 personen. De Cadac Safari Chef 2 Lite BBQ GRID is een luxere uitvoering waar nog een bakplaat bij zit. De pootjes zijn inklapbaar zodat de kleine BBQ eenvoudig in de bijgeleverde draagtas past. Met een gewicht van slechts 3,6 kg, is dit compacte tafelmodelletje eenvoudig te vervoeren. Dankzij de Greengrill keramische coating en afneembare vetopvangbak is de barbecue wel erg snel schoon gemaakt. Als u meer wil dan enkel barbecueën kunt u deze ook uitbreiden met bijvoorbeeld een pizzasteen. Dat maakt de Safari Chef 2 Lite BBQ GRID van Cadac een erg veelzijdige kleine barbecue!

  Cadac Safari Chef 2 Lite BBQ GRID

  De compacte Safari Chef 2 Lite BBQ GRID van Cadac is eenvoudig mee te nemen dankzij zijn compacte formaat en inklapbare pootjes. Deze barbecue neemt u overal mee naartoe dankzij het gewicht van slechts 3,6 kg en de bijgeleverde draagtas. Zo kunt u overal barbecueën, thuis op het balkon, op het strand, in het park of gewoon op de camping. Ook zonder bakplaat is de Safari Chef 2 Lite BBQ GRID nog erg veelzijdig. U kunt lekker barbecueën of de deksel gebruiken die ook kan dienen als soep- of sauspan. De Safari Chef heeft ook een handige pandrager waar u een keteltje op kunt zetten om thee te zetten of andere kleine pannetjes. Let hierbij wel op dat de pan stabiel staat op de pandrager! De Safari Chef 2 Lite BBQ GRID is een luxere uitvoering aangezien die nog beschikt over een extra bakplaat. Mocht u de gasbarbecue nog meer uit willen breiden, dan kan dat met bijvoorbeeld de Paella Pan van 28 centimeter, de pizzasteen van 25 cm of de Safari Chef BBQ/Plancha. Zo kunt u eindeloos varieren in de gerechten die u klaarmaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos met de Cadac Safari Chef 2 Lite BBQ GRID!

  Gebruiksvriendelijke en praktische kleine gasbarbecue

  De Cadac Safari Chef 2 Lite BBQ GRID is niet alleen veelzijdig, maar ook gebruiksvriendelijk en praktisch! Dankzij de Greengrill keramische coating is deze barbecue makkelijk schoon te houden. Deze coating zorgt er namelijk voor dat uw eten niet aanbakt en de platen tevens snel gereinigd zijn. De vetopbangbak is tevens afneembaar zodat u ook deze eenvoudig schoonmaakt. Als u er een klein laagje water in zet, vangt dit het vet al op zodat het nog makkelijker en sneller gedaan is! Met de handige knop aan de voorkant kunt u de temperatuur eenvoudig regelen. Ook beschikt deze kleine gasbarbecue over een automatische piëzo-ontsteking zodat u geen lucifer meer nodig heeft. De barbecue werkt op een hervulbare gasfles met drukregelaar of Cadac Dual/Trio Power Pak. Hierdoor is de Safari Chef 2 Lite LP ideaal voor verschillende gelegenheden en locaties. Maak uw barbecue set compleet met de Cadac Safari Chef Cover 36cm. Met de Cadac Safari Chef 30 Lite LP kunt u overal eenvoudig aan de slag!

  Tip:De Cadac barbecues zijn voorzien van een anti-aanbaklaag, maar droogbakken kan deze beschadigen. Door zonnebloemolie te gebruiken kunt u dit voorkomen. Zonnebloemolie verdampt niet zo snel als olijfolie en is daarom ook aan te raden om te gebruiken.

  Inclusief:

  • Handige draagtas
  • BBQ rooster (Ø28 cm)
  • Pandrager
  • Deksel /Soeppan (Ø27 cm of 3,8 L)

  Eigenschappen

  Gewicht 3,6 kg
  Hoogte 42 cm
  Breedte 30 cm
  Diepte 36 cm
  Diameter 28 cm
  Warmtecapaciteit 1,82 kW
  Gemiddeld gasverbruik 132 g/h
  Werkdruk 28-37 mBar