Campingaz Party Grill 200

Voor 69,90 Normale prijs 89,99
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 32 cm
  Soort product
  • Gas barbecue
  Model barbecue
  • Staand model
  Merk
  • Campingaz

  Campingaz Party Grill 200

  Laat uw culinaire hoogstandjes niet thuis met de Campingaz Party Grill 200 Stove! Met deze kleine gasbarbecue kunt u grillen en bakken zo veel u wilt. Deze compacte gasbarbecue is voorzien van een pandrager, omkeerbare grillplaat en bakplaat. Ontsteek de brander makkelijk en veilig met de piëzo ontsteking. Met de kleine gasbarbecue heeft u geen last meer van die grote gasfles, maar kunt u eenvoudig een gasbus onder de Party Grill 200 schroeven. Vergeet het urenlang schrobben. De kookplaten zijn voorzien van een anti-aanbaklaag en daarom makkelijk schoon te maken! Om het nog makkelijker te maken kunt u een beetje water doen in het watercompartiment onder de platen zodat het overtollige sap en vet na het koken nog makkelijker uit de bak gaat.

  Campingaz Party Grill 200

  Op vakantie of thuis, met de Campingaz Party Grill 200 Stove kookt u overal super makkelijk! De Party Grill 200 is namelijk voorzien van een pandrager voor al uw eigen pannen, een grillplaat en een bakplaat. Zo kunt u niet alleen vlees en vis grillen, maar ook pannenkoeken of een ei bakken op de bakplaat. Ook kunt u lekker pasta of rijst koken in uw eigen pan op de pandrager. Maak de plaatjes eenvoudig weer schoon dankzij de anti-aanbaklaag. In de opvangbak kunt u voorafgaand aan het koken een laagje water doen zodat het vet tijdens het grillen niet aan de bodem plakt en achteraf gemakkelijk te verwijderen is.

  Met de krachtige brander van 2000 Watt kan de Campingaz Party Grill 200 Stove een liter water aan de kook kan brengen in iets meer dan 4 minuten. Deze brander is eenvoudig te regelen met de draaiknop aan de voorkant van de gasbarbecue. De brander is veilig en eenvoudig te ontsteken dankzij de piëzo ontsteking dus nooit meer gedoe met lucifers. U heeft geen grote gasfles nodig, want de Party Grill 200 van Campingaz werkt op een gasbusje dat eenvoudig onder het toestel wordt gedraaid. Om deze mee te nemen kunt u eenvoudig de pootjes afschroeven en deze in zijn draagtas vervoeren. Kook eenvoudig overal met hetzelfde gemak als thuis met uw eigen Campingaz Party Grill 200 Stove!

  Eigenschappen van Campingaz Party Grill 200 Stove

  Afmetingen Ø 32 x 33 cm
  Gewicht 2,84 kg
  Ontsteking Piëzo ontsteking
  Te gebruiken cilinders CV470+, CV300+
  Vermogen 2000W
  Gasverbruik 145 g/h
  Kooktijd buiten (met windkracht 3 m/s) 6 minuten en 5 seconden
  Brandduur 19 uur en 30 min op R907, 12 uur en 30 min R904
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  1. Campingaz Party Grill 600