Campingaz Party Grill 600

Voor 168,99 Normale prijs 199,99
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Merk
  • Campingaz

  Campingaz Party Grill 600

  Het antwoord van Campingaz op de bekende Cadac Skottelbraai! Wanneer u graag uitgebreid wilt koken op de camping en geniet van verschillende soorten gerechten is de Campingaz Party Grill 600 uw beste vriend! Dankzij deze Party Grill 600 heeft u verschillende mogelijkheden tot koken, bakken en grillen. U heeft snel een complete maaltijd op tafel staan zonder te veel moeite! Sluit de Party Grill aan op propaan- of butaangas met optionele gasdrukregelaar en ontsteek de brander met de piëzo ontsteking. Binnen een paar minuten kunt u al één liter water aan de kook hebben!

  Met de verschillende platen zoals een pandrager, grillplaat en bakplaat kunt u van alles op deze Campingaz Party Grill 600 bereiden. Van een stukje vlees tot een pannenkoek. Een pandrager voor verschillende pannen van groot tot klein, een grillplaat voor het vlees en vis en een bakplaat voor bijvoorbeeld groente en een eitje! Met behulp van het deksel op de Party Grill kunt u er voor zorgen dat het eten sneller gaar is. Na gebruik is de Campingaz Party Grill 600 weer zo schoon. Eenvoudig schoonmaken wordt mede mogelijk gemaakt door de anti-aanbaklaag van de bak- en grillplaat, overtollig vet en sap giet u makkelijk af uit het watercompartiment onder de platen. Na het schoonmaken is de Party Grill handig op te bergen. De verstelbare poten zijn afneembaar waardoor u de schone Party Grill compact opbergt voor een volgende keer dat u weer gaat genieten van een heerlijk gerecht in de buitenlucht!

  Campingaz Party Grill 600

  Met deze Campingaz Party Grill 600 kunt u bakken, grillen en koken! Zo kunt u verschillende lekkere gerechten op tafel zetten. Ideaal voor op de camping of op een heerlijk zonnige dag in uw eigen tuin! De Party Grill 600 is een stabiel kooktoestel dankzij de poten die u op uw eigen werkhoogte kunt afstellen. Zo kunt u ergonomisch koken in de buitenlucht! Daarnaast zijn de poten afneembaar zodat u hem compact mee kunt nemen.

  De Party Grill is aan te sluiten met een optionele gasdrukregelaar op een propaan- of butaangasfles, de brander kan ontstoken worden met de piëzo ontsteking. Met de knop aan de voorzijde kunt u de brander instellen. U kunt de brander tot 4000W instellen. Een krachtige brander dus, dat kunt u afleiden aan de snelheid van het koken; één liter water kookt in 4 minuten met deze Party Grill 600! Het kookoppervlak heeft een doorsnede van 52 cm.

  Met de Campingaz Party Grill 600 kunt u alle kanten op. Meegeleverd wordt een pandrager voor boven de brander, hierdoor kunt u een kleine of grote pan makkelijk aan de kook brengen. Niet alleen een pandrager wordt meegeleverd, ook een grillplaat wat ideaal is voor het grillen van bijvoorbeeld vlees. Voor bijvoorbeeld pannenkoeken, ei of groenten te bakken gebruikt u de meegeleverde egale bakplaat. Bij de Campingaz Party Grill 600 hoort een deksel, dit deksel kunt u gebruiken wanneer u uw eten sneller gaar wilt hebben.

  Door de anti-aanbaklaag van de bak- en grillplaat kunt u dit eenvoudig schoonmaken zonder dat er iets blijft plakken, het vet en overtollig sap komt terecht in het water compartiment zodat u dit vervolgens kunt afgieten. Gemakkelijk schoon te krijgen en dus gebruiksvriendelijk deze Campingaz Party Grill 600!

  Eigenschappen van de Campingaz Party Grill 600

  • Vermogen: 4000W
  • Gasverbruik: 290 g/u
  • Ontsteking: Piezo
  • Kenmerken: Volledig regelbaar vermogen, geïntegreerde pandrager, antiaanbaklaag en vetopvangbak met water
  • Kooktijd: 3 minuten en 50 seconden (1 liter)
  • Gebruiksduur: 9 uur en 30 min op R907, 6 uur en 15 min R904
  • Te gebruiken met: R904, R907, butaan of propaancilinder
  • Gewicht: 10,72 kg
  • Afmetingen (LxBxH): 52 x 99 cm (Staand)
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  1. OutdoorChef Kensington 570 C Barbecue
  2. OutdoorChef P-420 G Minichef Barbecue