Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje

62,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 30,4 cm
  Soort product
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • COBB

  Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje

  Met de Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje krijgt u nog meer dat echte barbecue gevoel! Met deze kit kunt u namelijk toch direct boven de kolen grillen. Deze kit bestaat uit een groot brikettenmandje en een RVS rooster met V-vormige banen. De grilltemperatuur wordt hierbij dan ook hoger en er ontstaat meer rookontwikkeling. Het rooster geeft uw vlees of vis die mooie grillstrepen die u van reguliere barbecue gewend bent. Ga lekker ouderwets barbecueën op uw Cobb met de Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje!

  Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje

  Houdt u juist van barbecueën op een traditionele barbecue? Met de Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje is dat nu ook mogelijk op uw Cobb! Hiermee kunt u gewoon direct boven de kolen grillen. Deze set bestaat namelijk uit een groter brikettenmandje en een roestvrij stalen rooster met V-vormige banen. Deze V-banen in het rooster zorgen ervoor dat de sappen niet verloren gaan maar terug in het vlees of de vis terecht. Zo wordt uw gerecht extra mals! Schoonmaken is ook geen probleem, want deze hele kit kan gewoon in de vaatwasser doordat deze gemaakt is van roestvrij staal. Deze kit is beschikbaar voor alle ronde modellen van de Cobb. Dankzij de Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje is traditioneel barbecueën ook gewoon op uw Cobb mogelijk!

  Hoe werkt de BBQ kit?

  Het brikettenmandje dat bij de BBQ Kit van Cobb zit is groter dan het brikettenmandje dat bij de Cobb wordt geleverd. Hierdoor kunnen er meer briketten in dan normaal en worden deze meer verspreid over de BBQ. Daardoor wordt de grilltemperatuur nog hoger dan wanneer u het gewone brikettenmandje gebruikt. Daarnaast ontstaat er meer rookontwikkeling en meer kans op vlammen doordat u nou direct boven de briketten grilt. Daardoor kunnen restjes van uw vlees of vis door de hogere temperatuur meer inbranden in het RVS BBQ rooster. Gelukkig is deze Kit vaatwasserbestendig! Doordat u direct boven de briketten grilt, krijgen uw gerechten dus ook meer die klassieke barbecue smaak. Dus de BBQ Kit met Brikettenmandje is een accessoire voor de rasechte barbecue chef!

  Schoonmaken

  Hoewel de Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje gewoon in de vaatwasser kan, kunt u deze natuurlijk ook gemakkelijk zelf even schoonmaken. Het rooster is van roestvrij staal en kan dus gewoon schoon worden gemaakt met BBQ schoonmaakspray en een Brillo Pad. De kom kunt u op dezelfde manier schoonmaken. Houdt er wel even rekening mee dat het vet in de kom van de Cobb meer inbrandt dan bij het gebruik van het gewone brikettenmandje door de hogere temperatuur. Hierdoor wordt de kom donkerder en kost het ook meer moeite om die schoon te krijgen. Het is extra handig om dan de Aluminium Wegwerpkommen te gebruiken.

  Let op: Als u een Cobb Pro Compact gebruikt, heeft u een Compact Verhoger nodig om de BBQ Kit met Brikettenmandje te kunnen gebruiken.

  Eigenschappen Cobb BBQ Kit met Brikettenmandje

  Diameter 30,4 cm
  Totale hoogte 5 cm
  Gewicht 0,933 kg
  Materiaal RVS