Cobb Premier Air

Voor 249,00 Van 259,00
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 30 cm
  Soort product
  • Houtskool barbecue
  Model barbecue
  • Tafel model
  Merk
  • COBB

  Cobb Premier Air

  De Cobb Premier Air is een opvolger van de Cobb Premier. Deze staat u toe de temperatuur beter te regelen met behulp van het draaisysteem onder de knop van de deksel. Zo kunt u nog makkelijker grillen, bakken, braden, wokken en roken. Deze handige tafelbarbecue is net als de Cobb Premier lekker veilig en erg zuinig. De mantel en de onderkant van de BBQ worden namelijk niet warm waardoor u deze zelfs tijdens het grillen kunt verplaatsen. Erg handig als het ineens gaat regenen en u deze onder de overkapping wilt plaatsen. Door een Cobble Stone te gebruiken kunt u zelfs erg snel, binnen 5 minuten, aan de slag! Dankzij zijn compacte formaat en veilige gebruik, kunt u deze tafelbarbecue echt overal gebruiken. Zo kunt u de Cobb Premier Air eenvoudig meenemen naar de camping, het strand, het park, een festival of u gebruikt deze op uw eigen balkon of op uw boot!

  Cobb Premier Air

  De Cobb Premier Air biedt de mogelijkheid om de luchtregulatie meer onder controle te krijgen. U kunt de temperatuur namelijk handig regelen door middel van het draaisysteem onder de knop van de deksel. Hiermee regelt u de luchttoevoer zodat u eenvoudig de temperatuur in de Cobb Premier Air kunt verlagen door de gaten in de deksel grotendeels te sluiten. Volledig sluiten van de gaatjes is niet mogelijk. Daarnaast is deze tafelbarbecue dankzij de vele accessoires ook erg veelzijdig! U kunt ermee grillen, bakken, braden, wokken en roken. Zo kunt u heerlijke eenpansgerechten maken met de speciale Wokpan die precies op de Cobb past en zelfs taarten bakken met de Bakvorm. Ook is deze erg zuinig doordat deze wel 80% minder briketten verbruikt dan een gewone brikettenbarbecue. Bovendien is de Cobb Premier Air uitgerust met een aangepast ontwerp van de deksel en de roestvrijstalen mantel waardoor deze een hogere basistemperatuur kan bereiken. Daarnaast is de basisplaat voorzien van een Teflon coating zodat deze snel schoon gemaakt kan worden en alle RVS onderdelen mogen zelfs in de vaatwasser! Bij de Cobb Premier Air is de vuurkamer zelfs uitneembaar voor extra schoonmaak gemak. Er zijn ook speciale draagtassen beschikbaar waar uw Cobb Premier Air precies in past. U kunt alles tot een compact pakket in elkaar passen en handig meenemen naar de camping, het strand, het festival of misschien op de boot. Neem uw Cobb Premier Air gewoon overal mee naartoe!

  Veilig en snel!

  De Cobb Premier Air is niet alleen een leuke barbecue om te zien, maar ook veilig en snel! De bodem en de zijkant van de BBQ worden namelijk niet heet waardoor deze zelfs te verplaatsen is tijdens het grillen. Bovendien laat deze geen schroeiplekken achter op uw favoriete tafel. Daarnaast is deze aan de onderkant voorzien van antislip voetjes zodat de BBQ lekker stevig staat. Mocht u nou weinig geduld hebben, dan is de Cobb echt iets voor u! Als u een Cobble Stone als hittebron gebruikt, kunt u in 3-5 minuten aan de slag! Mocht u liever briketten als hittebron gebruiken, duurt het iets langer. Daarmee kost het ongeveer 15 minuten voordat u aan de slag kunt. Met deze tafelbarbecue kunt u pas echt overal veilig koken. Een mooie toevoeging van de Cobb Premier Air is dat deze een steviger brikettenmandje heeft waardoor deze nog langer meegaat. Als u eenmaal in het bezit bent van een Cobb Premier Air wilt u niets anders meer!

  Onderdelen van de Cobb Premier Air:

  • RVS kom
  • Mantel
  • Brikettenmandje
  • Basisplaat (met Teflon coating)
  • Handvat (om alle platen veilig te verplaatsen)
  • Deksel met luchtregulatie

  Eigenschappen Cobb Premier

  Aantal personen 2-4
  Diameter grilloppervlak 30 cm
  Totale hoogte 34,5 cm
  Hoogte zonder deksel 19 cm
  Brandstof Cobble Stone of Briketten
  Gewicht 3,6 kg
  Mantel materiaal RVS
  Vaak samen gekocht:
  1. Cobb Premier/Pro Tas Zwart
  2. Cobb Cobble Stone
  3. Cobb BBQ Gereedschapset
  4. Cobb Rooster