Cobb Waterketel met Draagtas

Voor 79,95 Van 89,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Kookgerei
  • Pannen & wokken
  Merk
  • COBB
  >Cobb Waterketel met Draagtas

  Waterkoken op uw Cobb? Een fluitje van een cent met de Cobb Waterketel met Draagtas! Hiermee kunt u niet alleen water koken, maar deze is ook te gebruiken als brikettenstarter dankzij het venturi ontwerp. Daarnaast is het handvat voorzien van rubber wat uw grip verstevigd. Bovendien zit er een handige draagtas bijgeleverd. Dus neem zeker ook uw Cobb Waterketel met Draagtas mee!

  Cobb Waterketel met Draagtas

  De Cobb Waterketel met Draagtas is een multifunctioneel accessoire. Hiermee kunt u niet alleen water koken, maar deze kunt u ook gebruiken als brikettenstarter. U kunt hiermee 1 liter water aan de kook brengen in 7 minuten. De waterkoker heeft een venturi ontwerp waarbij deze aan de binnenkant steeds smaller wordt naar beneden toe. Hierbij zit het water in de wand van de waterketel. Dat maakt dat de binnenkant open is en deze dus ook als brikettenstarter kan worden gebruikt. Daarnaast is deze waterketel voorzien van een stevig, hittebestendig, rubberen handvat waardoor u een goede grip heeft op de ketel tijdens het schenken of verplaatsen. Deze waterketel is gemaakt van roestvrij staal en kan worden gebruikt op elk rond model van de Cobb. Bovendien wordt deze ketel geleverd met een handige draagtas voor extra gemak. Daarom is de Cobb Waterketel met Draagtas een echte must have!

  Let op: Gebruik de waterkoker uitsluitend voor water. Als u hier melk of een andere vloeistof in gaat verwarmen, is de waterketel niet meer goed schoon te krijgen.

  Eigenschappen Cobb Waterketel met Draagtas

  Afmetingen (h x b) 18,6 cm x 15,6 cm
  Inhoud 1,2 Liter
  Gewicht 0,720 kg
  Materiaal RVS