BBQ recepten

Maak uw zomer compleet met de lekkerste BBQ recepten uit de Allerhande van de Albert Heijn! Met de verschillende soorten vlees en geweldige combinaties, kunt u uw barbecue lekker vullen en de geweldigste borden opmaken.

Stel uw eigen BBQ recepten samen!

Voordat u uw BBQ recepten kunt bereiden, zult u uw barbecue eerst op moeten laten vlammen! U kunt u een keuze maken uit grill briketten of houtskool. De briketten branden langer dan het houtskool, waardoor je heel de avond lekker verder kan op de barbecue! Albert Heijn heeft alles wat u nodig heeft om uw eigen personal touch toe te voegen aan onze bbq recepten. Kies uw eigen kruidenboter voor op het stokbrood, uw eigen vlees naar keuze voor op de barbecue en uw eigen favoriete sauzen! Zo hebben zijn onze voorgegaarde ribben in 2 smaken te verkrijgen: pittig en zoet. De populairste soorten vlees worden natuurlijk heerlijk vers aangeboden om te zorgen dat de smaak optimaal is van de barbecue. Van heerlijke hamburgers tot de onmisbare worstjes, en natuurlijk zouden we veel minder BBQ recepten hebben zonder onze gemarineerde kipsatéblokjes aan een spies. Stel uw eigen heerlijke salade samen, of kijk voor andere topideeën vooral eens in onze uitgebreide catalogus van BBQ recepten!

Hints over BBQ recepten

Naast onze BBQ recepten kan je je ook laten inspireren door onze zomerfavorieten of door de Italiaanse keuken. Zelfs als u een dagje bewust wilt eten, hebben wij hier talloze suggesties voor! Als je toch niet genoeg kunt krijgen van de BBQ recepten, kan je ook zelfs op Pinterest kijken om uw barbecue lekker warm te houden. Zo kunt u de Mixed grill met aardappel en maisPeperzalm of Mexican streetsalad proberen! Als u zich dit niet spreekt, kunt u natuurlijk ook kiezen uit de Ribeye met rode peper en citroen of de Limoenkipsaté met olijvenmayonaise uit onze BBQ recepten kiezen. Laat uw vlees eerst op kamertemperatuur komen en zorg dat het vlees niet te veel marinade of vet waardoor uw BBQ recepten niet optimaal op het bord komt! Haal uw voordeel uit de bonusaanbiedingen en u kunt ook uw benodigdheden voor uw BBQ recepten online bestellen bij AH.nl.