The Bastard Chicken Sitter

24,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Kookgerei
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • The Bastard
  >The Bastard Chicken Sitter

  Met The Bastard Chicken Sitter is een mals kipje met een kruidig aroma eenvoudig klaargemaakt. Hiermee kunt u de kip eenvoudig aan de buitenklant grillen en aan de binnenkant laten stomen met heerlijke producten, zoals wijn, kruiden, ketjap of misschien zelfs cola. Duik de keuken in en experimenteer met verschillende aroma’s. Doordat deze is gemaakt van keramiek, kan deze goed tegen hogere temperaturen en is deze bovendien lekker hygiënisch om telkens opnieuw te gebruiken. The Bastard Chicken Sitter heeft een diameter van 25 cm.

  The Bastard Chicken Sitter

  Wilt u graag een mals kipje met een smaakje klaarmaken op uw Bastard? Dat kan met The Bastard Chicken Sitter! Hiermee kunt u een kip heerlijk stomen met een aroma zoals een kruidig biertje. Natuurlijk kunt u hiermee lekker variëren. Probeer bijvoorbeeld eens de kip te stomen met wijn, ketjap of een zelfgemaakte marinade. Met deze Chicken Sitter kan de kip netjes blijven zitten en valt deze niet zo snel om. De chicken sitter zorgt ervoor dat de kip aan de buitenkant gegrild is en aan de binnenkant heerlijk gestoomd met het gewenste aroma. Zo trekt de smaak en marinade van binnenuit in het vlees. Dat geeft een extra lekker resultaat! Deze is gemaakt van keramiek wat extra hygiënisch is aangezien vocht het keramiek niet aantast en voedselresten er niet in trekken. Bovendien is de Chicken Sitter ook hittebestendig tot een temperatuur van ca. 450 graden Celsius. De diameter van de Bastard Chicken Sitter is 25 cm. Zo is een mals kipje toch een fluitje van een cent? Zorg dus dat u een handige Chicken Sitter van The Bastard in huis heeft!

  Let op: indien de Chicken Sitter gescheurd of gebroken zijn, dan kunt u de houder niet meer gebruiken aangezien er dan keramische splinters in de kip kunnen komen.