The Bastard One Minute Lighter

79,95
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Kookgerei
  Merk
  • The Bastard
  >The Bastard One Minute Lighter

  Met The Bastard One Minute Lighter brandt uw vuurtje in no time. Het is niet voor niets een one minute lighter! Hiermee steekt u uw Bastard in een minuutje aan. Dat maakt deze elektrische aansteker zeker een must have voor elke Bastard eigenaar. Bovendien kunt u de Bastard met deze aansteker ook lekker veilig aansteken. Natuurlijk hoeft het niet bij de barbecue te blijven, ook de open haard kunt u hiermee eenvoudig aansteken. De snoerlengte van The Bastard One Minute Lighter is 2 meter, dus afstand is geen probleem. Zorg dus dat u The Bastard One Minute Lighter in uw arsenaal hebt!

  The Bastard One Minute Lighter

  Steek uw barbecue met gemak en veilig aan met The Bastard One Minute Lighter! Lucifers zijn vanaf nu verleden tijd. Dat kan veiliger en sneller met deze krachtige aansteker. Hiermee steekt u uw barbecue aan in ongeveer 1 minuut, met hete lucht en zonder lucifers of aanmaakblokjes. Geen gerommel meer met lucifers, houtjes of aanmaakblokjes. Dat maakt deze elektrische aansteker een echte must have voor elke barbecue fan! Zo kunt u lekker snel aan de slag. De snoerlengte is 2 meter, dus ook afstand is geen enkel probleem. Deze One Minute Lighter is verreweg de veiligste manier om je barbecue aan te steken of om tussentijds het vuur extra op te stoken. Bovendien kunt u deze aansteker ook prima gebruiken voor uw openhaard. Na gebruik kan de Bastard One Minute Lighter worden schoongemaakt met een vochtige doek. Daarnaast is deze aansteker ook eco-friendly aangezien deze geen chemische gassen gebruikt, maar hete lucht. Zorg dus dat u altijd The Bastard One Minute Lighter bij de hand hebt!

  Hoe werkt de One Minute Lighter?

  De One Minute Lighter van The Bastard werkt heel eenvoudig met één druk op de knop. Het strakke design verbergt een kleine motor hoewel deze aansteker lekker compact is. Uit de aansteker komt hete lucht die de houtskool op praktische wijze verwarmt zodat u binnen 1 minuut de kolen kunt ontsteken. U hoeft alleen de aansteker vlak voor de houtskool te houden. Zodra de houtskool begint te gloeien, kunt u de aansteker langzaam naar achteren halen. Daarna moet u de aansteker op dezelfde plek richten en dan is uw barbecue in no time klaar voor gebruik. Dit doet u natuurlijk ook heel veilig dankzij de aluminium bescherming tegen de hitte. Hierdoor koelt de aansteker snel af na gebruik. Zo ontsteekt u uw barbecue of openhaard veilig en snel met The Bastard One Minute Lighter!