Weber Smokey Joe

Met een Weber Smokey Joe kunt u optimaal genieten van de zomeravonden. Brengt u een avond door met familie, vrienden en geliefden? Dan is de Weber Smokey Joe zeker onmisbaar. De Weber Smokey Joe is gemakkelijk te verplaatsen en zo geniet u van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht op ieder moment

De voordelen van een Weber Smokey Joe

Dankzij de Weber Smokey Joe is barbecueën grenzeloos, deze Weber is namelijk overal makkelijk mee naartoe te nemen. De barbecue is licht van gewicht en zeer compact. Geniet daarom niet alleen in uw eigen tuin, maar neem hem ook mee naar vrienden. Dankzij de hoge kwaliteit en het prachtige design beschikt u over een van de beste barbecues. Deze kleine barbecue is ideaal voor ieder onverwacht moment!

De specificaties van een Weber Smokey Joe

De Weber Smokey Joe beschikt over een ventilatierooster aan de zijkant, hierdoor kunt u gezond barbecueën dankzij een gecontroleerde luchttoevoer. Door het deksel voorkomt u dat er as op uw vlees terecht komt en daarnaast beschikt de Weber Smokey Joe over een stabiel frame met drie poten. U krijgt er ook een brikettenmaatbeker bij, voor het exact afmeten van de juiste hoeveelheid briketten. De afmetingen zijn als volgt: 41 x 37 x 46 (lxbxh) en het gewicht is 4 kg.

Een Weber Smokey Joe bestellen

Wilt u ook zo’n Weber Smokey Joe in uw tuin? Bestel deze dan op Online-kampeerwinkel.com! Binnen 3 tot 5 werkdagen kunt u genieten van een heerlijke maaltijd met de Weber Smokey Joe. Wilt u de Weber Smokey Joe toch liever eerst komen bekijken? Dan is dat geen probleem, want wij beschikken over een showroom van maar liefst 20.000 m². Deze bevindt zich in Bergeijk en is 6 dagen in de week geopend. Neem ook een kijkje bij onze Weber bbq categorie, waar alle andere barbecues van Weber te vinden zijn.